Gastenboek

Rachel Keizers
10-05-16 10:47:28
Mijn zoontje was een paar maanden oud en bleef hysterisch huilen. Met slapen en met omkleden was het altijd een drama. Ik ben bij Michiel terecht gekomen op aanraden van vriendinnen. Hij bleek erg veel spanning te hebben in zijn nek, alles viel op zijn plek. Waarom hij altijd een kant op keek, rompers en shirtjes niet aan wilde en dat hij niet wilde liggen.
Na 2 behandelingen was mijn zoontje een blije baby. Na een paar weken nog een x extra geweest, maar alles was nog steeds goed. Inmiddels is hij een half jaar en ik heb een totaal ander kind.
D van der Werf
10-12-15 22:04:03
Na 3 jaar ploeteren met huisarts, oefentherapie en bekken fysiotherapeut, had ik niet verwacht dat ik na 4 behandelingen bij Michiel vrijwel klachtenvrij zou zijn.
Lisanne
29-04-15 16:40:17
Ik heb een glutenallergie en een melk/lactose allergie. Daarnaast zijn mijn darmen erg gevoelig en dit kan zich uiten in buikpijn, opgeblazen gevoel en vermoeidheid. Ook kan het uitstralen naar pijn in mijn rug, nek en schouders. Michiel Bornkamp zorgt ervoor dat mijn lichaam na een behandeling weer fijner en rustiger aanvoelt.
De pijn is minder geworden en ik zit lekkerder in mijn vel.
Ik voel mij op mijn gemak en ik voel mij begrepen bij Michiel. Dit vind ik allebei erg belangrijk!
Ik zou u Michiel Bornkamp zeker aanraden, want hij heeft mij heel erg geholpen!
Hans
09-04-15 11:47:10
Begin september besloot ik om met mijn (toenemende) klachten, dat zijn spastische darmaanvallen en enorm brandend maagzuur, een bezoek te brengen aan de osteopaat. Ik heb hier direct baat bij gehad. Nu ben ik 5 behandelingen verder en geheel klachtenvrij, en ik heb veel meer energie dan in de afgelopen jaren.
Bedankt!
S vd Kwaak
20-03-15 15:12:17
Het is moeilijk om een osteopaat te vinden die zo betrouwbaar en vakkundig is als Dhr Bornkamp. Een variatie aan klachten wordt efficient en vakkundig behandeld. Een ervaren osteopaat die toegewijd is aan zijn patienten. De prijs van een behandeling is redelijk zeker gezien het effect van de behandeling, maar ook in vergelijking met overige osteopaten. De keuze van (behandeling) locaties, in combinatie met de online agenda maken het maken van een afspraak op korte termijn eenvoudig. Fam van der Kwaak (Alphen aan den rijn).


Hier heeft u de mogelijkheid om uw reactie of ervaring te delen.